Ny vecka

Idag har jag jobbat, igen. Satt kvar ganska länge efter att jag egentligen slutat och gjorde färdigt en del grejer. Ganska skönt att få det gjort. Dock har näringsintaget varit sådär under dagen så jag kom hem med en bultande huvudvärk som höll i sig ett bra tag. Faktiskt släppte den inte förrän jag påbörjade ett spinningpass.

Efter spinningen gick jag på yoga. Så himla skönt. Nu ska jag försöka sova och fixa en ny arbetsdag imorgon. Natti natti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.