Händelserik fredag

Körde hem redan igår kväll med vovve eftersom han hade en veterinärtid idag. Lyxade till det och tog bussen till jobbet imorse. Läste ikapp en del som jag inte riktigt hunnit med på bussen till jobbet. Sen har jag jobbat en hel arbetsdag, så klart, och så tog jag bussen hem igen när arbetsdagen var slut. Fick göra lite rättning på på vägen hem också.

Under tiden var maken med hunden till veterinären. Han har varit lite halt på ena frambenet av och till under sommaren, och det vill inte riktigt ge med sig. Så nu har han fått lite tabletter han ska äta, så hoppas vi att det går över efter det. De hämtade upp mig på busstationen, vi åkte till apoteket och hämtade ut medicinen och så hem och lagade mat.

Dessutom har jag tvättat hela kvällen, ska gå ner och hämta det sista nu. SEN blir det fredagsmys framför tv:n. Känns så skönt med helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.