Första jobbdagen

Idag har jag börjat jobba igen efter ett antal lediga veckor. Det var nästan skönt och riktigt roligt. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta ett jobb som jag längtade efter att gå till, men det har jag lyckats med.

Dagen gick fort och jag hann ingenting. I vanlig ordning. Efter jobbet åkte jag och tittade på spisar. Jättesvårt. Eller ja, det är väl inte svårt egentligen men om man inte ens vet vad man vill ha (förutom en fungerande ugnslampa) är det svårt. Sen har jag lagat middag och letat tapeter på internet. Och kollat upp en hemsida för jobbets räkning.

Nu funderar jag på om jag ska

a) baka

b) jobba

Får se vad jag bestämmer mig för helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.