Nytt till köket

Trött efter en dag med fullt ös. Tänkte bara visa vad jag precis har beställt hem till köket. Vi har inte haft någon särskild kökslampa ännu. Det sitter en ovanför köksbordet som den förre ägaren lämnade, men den har vi inte tänkt behålla särskilt länge. Den vi hade innan vi flyttade in i huset kände jag mig rätt less på så den följde inte ens med hit i flytten. (Det var för övrigt ett typ loppisfynd där man riskerade livet vid montering eftersom den gav ifrån sig stötar). Innan vi flyttade fick vi en ny granne tvärs över gården som hade TVÅ kristallkronor. En i köket och en i vardagsrummet. Jag satt och suktade varje kväll vid middagsbordet.

Så nu har jag beställt en kristallkrona. Fick bland annat ett bidrag i julklapp. Bestämde mig för denna, från Ellos. En ”budget”variant som ändå kostade en del. Som tur är har Ellos rätt bra system med rabatter vid beställning så jag fick den billigare än priset som står.

kristallkrona

Om den ser ut som på bilden så tror jag att det kommer bli jättebra!

Nu ska jag göra mig i ordning för en ny arbetsvecka. Vi ses och hörs!

En reaktion på ”Nytt till köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.