Friyay!

Äntligen fredag och äntligen helg! Har haft tur med schemaläggningen detta läsår så jag slutar klockan två på fredagar. Idag känns det extra skönt med helg då jag är rätt så trött. Har hänt en del i veckan och varit intensivt, plus att det är första hela jobbveckan efter julledigheten, så jag antar att det är det som gör att jag känner mig helt slut på.

Well, well. Kristallkronan har kommit så jag hoppas att vi hinner montera den ikväll eller imorgon bitti. Jag öppnade paketet och såg bara att det var en massa lösa delar som skulle sättas ihop så jag ångrade mig. Haha.

Ikväll är det dags för bästa tv-programmet: På Spåret. Hehe, pensionären i mig myser. Ska bli skönt med en kväll i soffan. Förhoppningsvis får jag sällskap i soffan av min man också. Välbehövligt efter en hel arbetsvecka isär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.