Swish swish

Arbetsveckan har bara swishat förbi. Imorgon är det fredag igen. Det är väldigt kallt ute men nu ska det bli varmare igen. Kommer bli perfekt. Januari med sitt klara väder brukar vara perfekt för långa promenader, om det inte är för kallt förstås.

Igår var jag och tränade. Spinpump, kombination av spinning och styrketräning med vikter. Skitkul, och roligast var att jag kände mig både stark och i bra kondition. Klarade av spinningdelen med ganska bra flyt och lyfte samma vikter som i november när jag var där sist. Kul! Och så börjar träningsvärken komma nu, det är också ganska skönt.

Annars jobbar jag mest, känns det som. Ikväll skulle jag behöva sätta mig och göra arbetsblad. Tyvärr har jag glömt texten som arbetsbladen ska utgå från, så jag får nog göra något annat jobb. Kanske leta böcker till mina sexor. Eller se på tv, hehe.

Har en hög med inlägg på lut, det är bara det att kameran strular med mig just nu. Ska försöka få det att fungera snarast. Ha det gott tills dess!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.