Sista lördagen i januari

Idag har vi varit lediga tillsammans och hunnit göra en hel del. Förutom sovmorgon och en lååång frukost hann vi fixa hemma en hel del. Vi har skottat om på tomten för att få plats med en nyinförskaffad (begagnad) släpvagn. Och så har vi varit och tittat på tapeter och äntligen bestämt oss för en fondvägg till vardagsrummet som ska göras om här framöver.

En lång hundpromenad har vi också hunnit med. Solen sken så det var riktigt härligt. Vi promenerade i skoterspåret efter isen. Lyx att bo så nära sjö och skog fast ändå  vara inom tätorten. Inomhus har vi också hunnit lite småfix. Packat undan ännu en flyttkartong och flyttat på saker som legat i vägen alldeles för länge. Skönt!

Nu är jag laddad för tv-kväll med godis och min lilla familj.

En reaktion på ”Sista lördagen i januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.