Månaderna springer iväg

Jag tappade blogglusten när jag inte lyckades föra över de bilder jag tagit till datorn. Visade sig att batteriet till kameran behövde laddas, så nu har jag fört över dem och gjort i ordnign ett gäng inlägg som jag tänkt publicera sedan början på januari. Och då kanske själva blogglusten kommer infinna sig igen.

Januari och februari är ju dock inte månader som bjuder på alltför mycket action, så bloggen har inte missat alltför mycket. Men nu börjar det röra lite på sig. Projekt vardagsrum har smygstartat lite. Maken håller i detta nu på att riva en halv vägg. Igår monterade han ner ett par garderober och rev bort en liten del av innertaket. Så.. Vi är väl som igång. Det kommer bli jättebra när det är klart men just nu tycker jag nog mest att det känns besvärligt med all rivning och målning.

Och naturligtvis drar vi igång med projekt vardagsrum lagom till att man börjar vilja göra annat än att pyssla inomhus. Slutet på februari, mars och april brukar bjuda på härligt uteväder, så hur vi ska lyckas göra det här och köra skoter och hänga i fjällen får vi se. Det brukar ju lösa sig, om inte annat blir väl vardagsrummet färdigt någon gång i maj 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.