#4 – ta lärarexamen med efterföljande legitimation

Igår fick jag ett roligt mail. Från Skolverket av alla ställen. Det visade sig att de fattat beslut om min lärarlegitimation. Jag blev väldigt förvånad eftersom handläggningstiden sas vara fyra månader när jag sökte och nu fick jag svar innan det ens gått två! Heja Skolverket!

Jag fick i alla fall legitimation och blev behörig både där jag hade trott (engelska, spanska och geografi i grundskolan) och på ställen där jag inte hade trott (engelska på gymnasiet). Samt lite andra ställen, som komvux till exempel. Jättekul med en så pass bred behörighet att man kan välja att byta åldrar och ämnen om man vill. Framförallt är det jättekul att få allting klart så jag inte behöver fundera så mycket mer kring allt med behörigheter och examen och ämnen och åldrar.

Och härmed bockar vi av nummer 4 på min lista över saker att göra innan jag fyller 30 🙂

4 reaktioner på ”#4 – ta lärarexamen med efterföljande legitimation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.