Solig sportlovstorsdag

Idag skiner solen. Morgonpromenaden med Baloo var alldeles ljuvlig, faktiskt. När vi kom in målade jag runt fönstren i vardagsrummet och sen städade jag bort färgburkar och annat som inte behövs där inne längre. Passade också på att städa badrummet och dammsuga de andra rummen.

Vardagsrummet då. Det andra lagret färg satt som ett smäck och färgen på väggarna blev långt över förväntan. Både kulören och själva ytan på väggen. Igår kväll var min syster här och hjälpte mig tapetsera en fondvägg. Mamma var också här och målade elementen ett varv till samt började på fönstren. Något varv till runt fönstren, nytt innertak och golvläggning – sen är det typ klart! (Förutom alla lister och sånt, förstås).

image

Sneakpeak tagen i dåligt ljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.