Rätta och tvätta

Idag är sista sportlovsdagen. Helgen skulle jag ju varit ledig ändå 🙂 Jag har lovat mig själv att rätta bort en massa elevjobb så det sitter jag och filar med just nu. Tvättar tvättberget idag också 🙂

Utöver detta halvtråkiga kan jag berätta att det är superväder ute idag. Baloo och jag har nyss kommit in efter en promenad efter strandkanten som omger vårt bostadsområde. Solen värmer och det är allmänt härligt idag.

image

Baloo ville inte vara i bild men kolla himlen!

image

Som sagt, inte så förtjust i kameran..

image

Vi följde vägen tillbaka

Sen kommer F hem idag också. En sån superdag! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.