Söndagsfix

Vi blev klara med taket igår kväll. Vi konstaterade att det blev bra och spenderade resten av kvällen framför melodifestivalfinalen. Tyckte att hela programmet var jättebra. Alla inslag höll hög kvalitet. Och Frans. Jag fick rysningar när han uppträdde. Så pass att jag var tvungen att rösta. Rätt låt vann!

Idag lägger vi golv i vardagsrummet. Det blir jättebra och går ganska fort så jag tror vi blir klara lagom till lunch. Om man äter lunch vid ett då 🙂  Det känns så skönt att det äntligen börjar bli klart här inne! Efter idag fattas bara att elektrikern kommer hit och gör färdigt de ”nya” eluttagen samt alla lister. Listningen kommer att bli gjord under nästa helg.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka. Jag känner mig ganska taggad efter nio lediga dagar, så ingen direkt jobbångest här inte 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.