Mera påsklov

Efter påskhelgen åkte vi hem till huset. På tisdagen började maken jobba igen så han åkte iväg till grannstaden vid femtiden på morgonen. Jag och Baloo tog det lugnt på förmiddagen men mitt på dagen följde vi efter till grannstaden.

Jag sprang i några affärer. Köpte tavelram och gardinstång innan jag parkerade bilen utanför makens övernattningslägenhet. Därifrån gick jag en långpromenad med Baloo. Vi slappade i lägenheten tills F kom hem från jobbet. Tillsammans gick vi ut och åt middag.

image

Jag åt en pulled pork wrap som inte gör sig så bra på bild. Den hade varit bättre utan pommes tycker jag.

Sen åkte vi hem till svärfar med sambo och fikade samt pratade en stund. Dem har jag inte träffat sen i januari så det var kul.

Spenderade natten i lägenheten och åkte hem morgonen efter. Hemma började jag fixa i vardagsrummet.

image

Ramade in det här trycket från Kan Dee.

Satte även upp gardiner men det har jag inte lyckats få bra kort på än 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.