Sammanfattning av helgen

I helgen har vi varit i stugan igen. För mig innebär det att jag har fått ladda batterierna ordentligt. Det är något i stugan som gör att jag bara slappnar av.

Igår tog vi skotrarna och körde över sjön bara. Det var mulet och blåste kallt men vi lyckades hitta lä, och då var det både varmt och skönt. Vi fikade och efter ett tag kom solen så då fick vi sola också. Vi körde inte hem förrän tretiden och då hann vi se Skellefteå förlora mot Frölunda i finalspelet i hockey.

På kvällen sprack himlen upp ordentligt så maken och jag tog med oss Baloo ner på sjön. Så vackert med sol, blå himmel och vita fjäll. Tog inte en enda bild så ni får tro mig på mitt ord.

image

Idag var det kanonväder så det blev en längre skotertur och ett antal timmar i solen. Bilden är därifrån. Nu sitter vi i bilen på väg hem och lyssnar på hockeymatch nummer två. Än så länge går det bättre för Skellefteå. När vi kommer hem är det dags att laga middag och förbereda för en ny arbetsvecka. Det är man redo för efter en sån här kanonhelg!

En reaktion på ”Sammanfattning av helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.