Min nya vattenkokare

I julklapp hade jag önskat mig en vattenkokare som inte är i plast. Glas eller rostfritt instruerade jag mina närmaste och instruerade nog lite väl mycket för när julafton väl kom fick jag två olika. Det slumpade sig så att en var i glas och en i rostfritt. Jag valde till slut att behålla den i glas.

vattenkokare

Här är locket i plast, men själva kannan är helt i glas och det sitter heller inga plastdelar på insidan av den. Det var rätt vanligt, upptäckte mina man och jag när vi sonderade marknadens utbud i en affär som säljer massvis av vattenkokare. Så, locket är i plast men det bara accepterar jag rakt av och tänker att det åtminstone inte kommer i direktkontakt med det kokande vattnet, även om jag gissar att ångorna bidrar till diverse giftutsläpp..

vattenkokare 2

Den rymmer 1,6 liter vatten, vilket jag tycker är bra. Och så är den ganska snygg 🙂

En reaktion på ”Min nya vattenkokare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.