Klämfredag

Hej bloggen!

Nu är jag här igen. Kristi Himmelsfärdsdag igår innebär ledig klämfredag idag. I onsdags satt jag och var så tacksam över att för en gångs skull inte behöva stänga in mig i sovrummet och dra för persiennerna för att inte frestas av solskenet och skriva klart en uppsats till utbildningen. Det är klart nu och jag känner mig så tacksam (och nöjd för det är ju faktiskt jag som har sett till att utbildningen är klar, ingen annan).

Igår hade vi inte så jättebra väder. Varmt, ja, men ingen sol. Vi valde att vårstäda huset. Gå igenom alla rum, även övervåningen, och skura, torka, putsa fönster.. Kändes himla skönt när det var klart.

Idag skiner solen och vi har inga direkta planer. Maken håller på att gå igenom min cykel just nu. Jag är ju med i arbetsplatsklassikern via jobbet, och imorgon börjar Vätternrundan. Då ska man cykla 30 mil på 6 veckor. Rätt bra att ha en cykel som är i ordning då. Jag har startat dagen med årets första joggingrunda. Det gick nätt och jämnt.

Jag och syrran har anmält oss till Tjejmilen i år, så det vore kul att orka springa hela milen då. Får jag bara vara skadefri så tror jag nog att det ska gå 🙂  Brukar ju ha problem med att jag får ont i knäna, eller som ett år när jag sträckte ljumsken. Får hoppas att det inte händer helt enkelt 🙂

Och så är vi lediga två dagar till. Känns helt ofattbart härligt!

En reaktion på ”Klämfredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.