12 maj 2011

Eftersom jag aldrig tog bort min gamla blogg utan istället lösenordsskyddade den har jag möjlighet att gå tillbaka och läsa. Nu tänkte jag gå tillbaka och läsa vad jag gjorde för fem år sedan.

För fem år sedan var vi bosatta i Östersund. Vi hade bott där ungefär ett halvår och den 12 maj jublade jag eftersom vi då hade fått en bilplats med motorvärmarstolpe att parkera bilen på. Innan dess fick vi alltså parkera på gatan. Det i sig kanske inte är så anmärkningsvärt men i detta område rådde datumparkering och det var så korkat gjort att det bara gick att hitta parkeringsplatser varannan natt. Vi åkte på böter en gång för att vi inte orkade parkera sju gator bort. Så gissa om jag jublade!

Jag jublade också över att kunna lägga en av högskolekurserna jag läste då bakom mig eftersom den avslutades samma dag. Kursen var Engelsk språkdidaktik och när jag ser tillbaka på min studietid är det en av de kurser som har varit roligast och användbarast i mitt yrke.

När jag läser inläggen runt omkring kan jag också skymta att sommarlovet är nära och att den värsta plugghetsen höll på att avta.

Inte alltför olikt hur det ser ut idag. Idag är jag glad över att vi har ett hus med garageuppfart så vi rymmer två bilar och en släpvagn utan problem. Jag är glad över att ha avverkat hela utbildningen så jag får ägna mig åt att jobba med något som jag tycker är roligt. Och jag är idag inte mer stressad än vad jag var våren 2011. Skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.