Saturday night (live)

Idag bara regnar det, så vi har ägnat dagen åt lite inomhusprojekt. Jag har börjat måla två garderober som tidigare stod i det sovrum vi gjorde vardagsrum av. Tanken är att de ska bli förvaring för mina pysselgrejer. Med lite smart inredning kan det nog bli riktigt bra. Inspirationen kommer från någonting som heter Workbox 2.0 som dök upp i mitt facebookflöde. Det kommer inte bli riktigt så fantastiskt men något liknande.

Idag har vi grillat för första gången. Wihoo! Egentligen är jag ingen grillfantast men nu när vi har en egen grill så känner jag att jag vill använda den varje dag hela sommaren, hehe. Det blev gott också! Fläskytterfilé och auberginer, zucchini samt champinjoner var det som vi körde på grillen och så åt vi det med chilibearnaise och grönsallad. Mums!

Nu tänker jag sträcka ut mig i soffan och se på Netflix resten av kvällen.

En reaktion på ”Saturday night (live)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.