Sämst på att blogga

Är så dålig på att uppdatera bloggen just nu. Eller det har väl pågått ett tag, om man ska vara ärlig 🙂  Funderar lite på att flytta bloggen för att kunna göra mer saker med den. Utveckla bloggen, liksom 🙂  Men det sitter långt inne då jag i så fall har rätt mycket här som jag skulle vilja ha med mig dit.

I alla fall. De senaste två veckorna har:

  • häcken som ramat in tomten grävts upp.
  • bortforsling av en stor grushög beställts
  • vi hjälpt min syster som håller på att bygga en stuga
  • jag fått klart med hur min tjänst kommer se ut nästa år
  • vädret varit fantastiskt, stundvis
  • jag köpt nya köksstolar
  • min man fått ett stipendium för sitt ideella arbete (stolt fru här)

Jag och Baloo har varit ensamma i helgen men väntar hem maken om någon timme. Han har varit på klassåterträff i sin hemstad. Tur att det är långhelg så han hinner vara med oss idag och imorgon. Ikväll ska vi grilla och det ser jag fram emot 🙂

 

 

2 reaktioner på ”Sämst på att blogga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.