Semester!

Idag har jag första semesterdagen. Tog sovmorgon och kände mig utvilad för första gången på länge. Sen har jag hunnit med en morgonpromenad med Baloo (längre än panikpromenaderna vi går när jag jobbar), lägga in alla räkningar och planera vad jag ska handla inför midsommar. Vips så var klockan halv tolv. Jag ska peta i mig lite lunch nu tänkte jag och sen ge mig ut på shoppingtur. Behöver nytt schampo, ska försöka få mig några nya arbetsskor för ett presentkort jag har och så ska jag handla mat.

Vädret är fint idag, så jag får se hur det blir sen idag. Hade tänkt baka men jag kanske ska passa på att vara utomhus istället. Vi får se, helt enkelt. Känns så skönt att vara ledig i nästan två månader nu. Jag ska i och för sig jobba extra nästa vecka på sommarskola, men det är ändå inte riktigt samma sak som att jobba på terminerna.

Nu blir det lunch innan jag drar iväg på dagens äventyr. Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.