Att tiden skulle läka sår..

Sist jag bloggade berättade jag om årets midsommarhelg. Sen jobbade jag en vecka. Fick min riktiga semester. Hade en trevlig helg. Nåddes av ett dödsbesked. Den här gången en väldigt ung människa. Det lämnade mig inte oberörd.

Efter det har min man gjort en liten operation och är sjukskriven fram till sin semester. Inget farligt. Jag har fixat med småsaker här hemma, assisterad av min man. Det kom en bil från IKEA med möbler till vardagsrummet, jag ska visa senare. Vi har pysslat med trädgården också och.. Ja, där är vi idag. En vecka kvar på makens sjukskrivning, sedan börjar den riktiga semestern. Inte just för att sjukskrivningen tar slut då, men för att med största sannolikhet kommer han vara mer pigg efter att stygnen är borta. Hehe.

Så ser det ut just nu. Hur mår du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s