Mer från vardagsrummet

Har ju tidigare visat bilder från vårt vardagsrum. Det blev dock inte så mycket på själva fondväggen, vilket till stor del berodde på att den väggen var helt tom. Men förra veckan dök det upp en IKEA-bil på garageuppfarten med möbler till vardagsrummet. Jag spenderade några timmar med att sätta ihop den skänk som skulle stå mot väggen.

skänk.

Det blev en Bestå, med två skåp och två lådor. Superfin, även om jag var tveksam till att ha en möbel i ek då det egentligen inte matchar något annat  rummet. Men jag var less och tog det som fanns tillgängligt och hyfsat billigt. (Har haft en förinställd sökning på blocket nästan ända sedan vi flyttade in i huset, utan resultat).

skänk

Älskar tidningsstället, som jag hittat i min svärmors gömmor. Tänker mig att det ska sitta två ljushållare i smide på väggen mellan tapeten och hörnet också. Jag tror att det kommer passa bra med både tidningsstället och ljushållaren som jag har ställt på skänken.

5 reaktioner på ”Mer från vardagsrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.