Tack Netflix

Två avsnitt av Suits, filmen Something Borrowed, en annan film med Sandra Bullock och Ben Affleck som jag inte minns namnet på samt ett gäng avsnitt av How I Met Your Mother. Plus Project Runway på TV3 Play. Det blev gårdagens facit. Jag vaknade upp med en feber som bara blev högre och högre. Så hög att jag inte ens orkade sitta upp. Någon gång mitt på dagen exploderade mitt öra och en öroninflammation var ett faktum.

Jag är skeptisk till värktabletter av olika slag. Det kommer från när jag var liten och hade en miljon öroninflammationer och fick svälja både alvedon och penicillin i olika former. Så min man i princip tvingade i mig en alvedon. Det tog inte ens tio minuter så försvann värken i örat och febern gick ner lite. Sen spenderade jag resten av dagen framför Netflix. Tack för att jag får leva i en tid då Alvedon och Netflix är en självklarhet. 


Åt ett antal piggelin igår också 🙂

Idag vaknade jag utan öronont eller märkbar feber. Försöker ta det lugnt så det inte ska gå tillbaka. Vad gör du idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.