Fortfarande förkyld

Alltså, jag fattar inte. Å ena sidan känner jag mig friskare. Har inte ont i halsen, bara lite hosta. Å andra sidan känns det som om jag ständigt är på gränsen till feber. Jag fryser lite och har onormalt hög puls. Det har ju gått typ fyra dagar nu, febern borde ju ha släppt.

Well, så länge jag kan gå och stå åker vi iväg på semester. I morse lämnade vi Baloo och instruerade husvakterna. Sen har vi tagit oss till Östersund. Eftersom jag är i det skick jag är så har vi hängt på hotellrummet och ätit middag ute. Nu ska jag sova, i morgon fortsätter resan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.