Årets sista semesterdag

Idag är sista dagen jag är ledig innan hösten drar igång. Vet inte riktigt om jag utnyttjar min lediga dag på bästa sätt men jag är ledig i alla fall. Vi har planerat, mätt och räknat på en ny entrébro. Så det är nog på G. 

Jag har skruvat fast golv i Baloos hundkoja. Kände mig händig. Nu är den nästan helt klar.

Jag spenderade en alltför stor del av dagen med att titta på resor. Jag gör det rätt ofta. Drömmer mig bort till stränder och storstäder. Fast ganska ofta landar jag i att jag trivs ganska bra hemma också. 


En resa till stränder – Kroatien.

Har även packat ryggsäck för imorgon. Nya arbetsskor, några böcker och min nya kalender ska med. Och, så klart, nycklarna till jobbet. Kul! Fick ut det nya schemat och känner mig nöjd med det också. Nu ska jag försöka sova. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.