Mitt pysselskåp

För några månader sedan dök detta inlägg upp i mitt facebookflöde. Jag blev helt såld på själva skåpet men med tanke på att det dels tillverkas i USA och dels kostar ungefär lika mycket som en lagom dyr utlandsresa så kändes det inte riktigt värt att köpa hem ett. Som tur var fick vi riva bort två garderober från det sovrum vi gjorde vardagsrum av, så de har jag pysslat med och gjort någon variant av detta.

pysselskåp1

Dörrarna är ljusgrå, målade med min systers överblivna väggfärg. Utsidan är målad med vit väggfärg som vi hade över här hemma. Knopparna köpte jag på IKEA, tyckte att de var lite roliga. Det är också hjul under skåpet så det är ganska lätt att flytta om man behöver 🙂

pysselskåp2

Garderobsförvaring som blev till förvaring för garnnystan. Så kul att slippa ha allt i en enda härva nerkört i en plastkasse.

pysselskåp3

Köpte förvaringslådor på IKEA.

pysselskåp4

Ännu mer IKEA.

I skåpet har jag också presentpapper, tyger, symaskinen och ett till hyllplan med förvaringslådor. Är supernöjd över att ha fått allt mer överskådligt!

3 reaktioner på ”Mitt pysselskåp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.