Fixartisdag

Idag är det tisdag och jag har jobbat dag två på den första hela veckan tillsammans med elever. Igår var hjärnan helt mos efter jobbet men idag känns det bättre. Jag satt kvar på jobbet en timme och fixade inför kommande dagar.

kök 2

Här hemma har jag promenerat med Baloo, målat vidare på räcket (snart klart!) och fixat med min nya mobil. Batteriet har gett upp på den jag har haft, och jag har redan bytt det en gång så jag bestämde att det var dags för en ny. Köpte den igår kväll. Så ikväll har jag suttit och laddat över alla kontakter, sparat bilder från kameran och laddat ner appar till mobilen. Nu ska jag säkerhetskopiera bilderna jag har på datorn också.

Apropå mobiltelefoner fick jag en tidning från lärarförbundet förra veckan. Alfa, en tidning för svenska-, språk- och SO-lärare. Superbra! I den lärde jag mig ett nytt ord: mobbla. Aldrig hört förut, men jag lever ju ofta under en sten. Mobbla ska i alla fall betyda att man håller på med mobilen. Kul med nya ord tycker jag, språknörd som jag är.

En reaktion på ”Fixartisdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.