Ont överallt – Tjejmilen 2016

Godmorgon världen.

Just nu ligger jag på ett hotellrum med träningsvärk exakt överallt. Vad jag har gjort? Jag har sprungit Tjejmilen. Eller ja, halva milen. Träningen inför det här har inte direkt varit den bästa av olika skäl, så jag var mest bara nervös och orolig innan start igår.

Innan start

Jag överraskade mig själv och överträffade mina förväntningar. Det gick bra att springa de första fem kilometrarna. Sen tog det tvärstopp. Jag varvade gång och jogga fram till mål efter det, men jag var så trött. 

Tjejmilen är i alla fall något av det roligaste jag har gjort. Det är absolut det roligaste jag har gjort i tränings- och idrottsväg. Stämningen var på topp, det fanns alla möjliga människor där och det var absolut ingen prestige i någonting. Det var bara peppar hela vägen.

Direkt efter loppet hade jag så ont i ryggen, och nu när jag har vaknat har jag ont i typ alla muskelgrupper utom benen. Vadå otränad, haha. Men det är bra, då har jag ju i alla fall gjort något 🙂

I startområdet

Min syster och jag är redan helt inställda på att springa nästa år också. Ses vi då? 

En reaktion på ”Ont överallt – Tjejmilen 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.