Söndagslunk

Idag har jag fått mycket gjort. Klev upp relativt tidigt och gick en morgonpromenad med Baloo. Det var dis och lätt dimma men det var lugnt och skönt. Sen satt jag och pysslade med några inlägg till bloggen. 

Efter lunch har jag tagit in persilja och timjan från min pallkrage samt fryst in det. Nu hoppas jag att de överlever vintern! Så har jag putsat alla nedervåningen fönster utvändigt och några invändigt. Bytt gardiner i köket har jag också hunnit. Ska visa när allt är mer klart. 

Hundpromenad i skogen.

Har hunnit promenera med Baloo en gång till och sprungit en liten runda. Tror att jag sträckte mig i låret eller nåt. Det gör då ont i alla fall.

Bild från min runda. 

Söndag innebär att det är en ny arbetsvecka imorgon. Det känns bra. Varje söndag känner jag mig tacksam över att det känns bra att gå till jobbet. Det trodde jag inte när jag var tonåring!

Ha en trevlig avslutning på helgen så hörs vi imorgon +

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.