Kanonväder 

Sommarvärmen som vi har haft idag är helt otrolig och fantastisk! Det är ju ett trevligt sammanträffande att vi hade skoljoggen på jobbet idag, en halvdag utomhus alltså. Jag promenerade fem kilometer och njöt av vädret innan vi gick tillbaka till skolan och hade vanliga lektioner. 

Ikväll har vi påbörjat renoveringar i hallen. Vi bestämde oss igårkväll  för att göra det nu och inte … sen.  Så om några veckor ska väl det arbetet vara klart. Just nu är jag i fasen då allt känns kul så det är ju skönt 🙂 
Hur var din tisdag? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.