Statusuppdatering

Lite snopet måste jag berätta att det inte blir något åttonde inlägg i min bröllopstemavecka. Jag hade tänkt visa trycksaker men hittar inte åt de som jag har sparat. Förmodligen ligger de nerpackade någonstans. Och det blir inte lika kul utan bilder.

Tänkte dela med mig av veckans matsedel, so far.

Måndag: Bolognese på svarta linser

Tisdag: Risgrynsgröt

Onsdag: Stekt kyckling med grönkålssallad. 

Torsdag: Tortilla på sötpotatis 

Fredag: Thaibiffar med zucchini 

Nu ska jag sova, jag är så trött. Renoveringen tär på krafterna. Tur att jag tycker att det är skönt att vara trött i kroppen. I morgon väntar simning direkt på morgonen, för jag ska utnyttja min friskvårdstimme. 

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.