Recept: subwaykakor 

Jag bor ju, som ni vet, på en liten ort. Varje gång jag är i en stad har jag två förstahandsval när det gäller mat. Antingen Max hamburgare  eller … Subway. Älskar att bestämma hur jag vill att min macka ska vara. 

Ännu mer än så älskar jag deras kakor. För några år sedan kom jag fram till att jag åt dessa kakor alldeles för sällan och kom fram till att de borde gå att göra hemma. Efter lite googlande hittade jag det perfekta receptet.

Receptet hittar du här. En av de bästa bakbloggarna! På bilden ser du ljusa chocolate chip cookies med vit choklad. Tillsammans med chokladsnitt. Mina favoriter bland småkakor. 

Tips, tips!

2 reaktioner på ”Recept: subwaykakor 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.