Sköna söndag

Sovmorgon idag också! Kändes skönt även om jag fick lite panik över att dagen blev så kort. Är det vuxenpoäng på det också, kanske?

Maken har varit iväg på en grej idag så jag och Baloo har varit ensamma hemma. Jag har jobbat ett par timmar. Kändes skönt att faktiskt lägga två timmar i lugn och ro på att göra något riktigt bra. Dessutom har jag promenerat med Baloo, tränat och lagat god middag. 

Förra söndagen satt vi och bläddrade i min favorit bland kokböcker: Mera Vego. (I ärlighetens namn kanske jag gillar Vår Kokbok bättre. Men förutom den). Maken fastnade för ett recept på potatispaj. Det lät väldigt inte så gott men jag gav med mig. 

Shit vad gott! Förutom potatis var det lök, vitlök, sparris, soltorkade tomater (!), färskost (!!) och smördeg (!!!) i den. Dessutom skulle det vara en tryffelsås till som var utmärkt god även utan tryffel! Längtar redan efter matlådan imorgon. 

Just det, jag har ju fixat presenter till F också. Han fyller år inom kort. En rätt bra dag alltså. 

En reaktion på ”Sköna söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.