Måndagsmonolog

Jag hittade på en snabb middagsrätt idag. Vi försöker att alltid äta vegetariskt på måndagar. Köttfri måndag är ju ett rätt välkänt koncept. Jag köpte en burk färdig tikka masalasås som jag värmde tillsammans med  3-4 portioner kokt matvete och en burk kokta kikärter. Blev jättegott, men starkt, så vi åt det med creme fraiche för att mildra smaken.
Nu ska jag ägna en timme åt lite jobb innan jag fortsätter på ett projekt som jag drog igång i helgen: lägga pussel. 

Att ordna detta kaos.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.