På vinterväg

Idag vaknade jag och tänkte att det var söndag. Så glad jag blev när jag insåg att det bara är fredag! Pigg och utvilad känner jag mig också. Trots att jag somnade på soffan igår somnade jag i vanlig tid på kvällen, så jag behövde nog sova.

Idag har vi haft en lugn morgon  och förmiddag med frukost framför New Girl på Netflix. Jag har varit och tänt ljus på farmor och farfars grav och snabbhandlat lite. Nu sitter vi i bilen på väg till stugan! Vi har inte varit där sedan i juli och nu är min systers bygge klart! Så vi ska väl hänga lite där också antar jag. 

Det snöar en del och när vi ligger bakom en släpvagn är det dåligt sikt på grund av snöröken. Tur att vi är i princip ensamma på vägen. 

 Vad hittar ni på i helgen?

En reaktion på ”På vinterväg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.