Det fantastiska vädret

Vi var verkligen på rätt ställe i helgen! Som jag har förstått det var det grått och snöade här hemma, men vi har haft strålande sol, lagom med snö och så rätt många bitiga minusgrader.

Igår spenderade vi hela dagen i min systers stuga, som nu alltså är färdig. Tänk att det bara var ett skal så sent som på midsommar. Igår när vi var där hjälpte vi henne att inreda den färdiga stugan! Vi hängde upp gardiner, satte upp hyllor och annat sånt som är roligt. Det blev verkligen jättemysigt, men jag har inga bilder att visa upp av integritetsskäl. Ni får tro mig helt enkelt!

Idag gick jag och F en liten promenad i solskenet. Termometern visade -10 och det bet lite i kinderna. Jag är inte van vid kyla ännu. Det var så magiskt vackert med de vita fjällen, den blå himlen, solen och så sjön som hade börjat frysa på men också speglade himlen.. Jag försökte fota men bilderna gör inte verkligheten rättvisa. Så klart.

Vi hann med ett släktbesök också innan vi körde hem igen. Här hemma händer det inte mycket ikväll. Jag har skrivit lite på ett projekt jag har, men jag kommer ingenvart. Jag tror att jag får inse att jag inte var menad att bli författare heller.

Imorgon börjar den nya arbetsveckan och jag känner mig peppad! Lite ledighet var allt som behövdes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.