Långdag

Kvällsjobb idag innebar en arbetstid på 11,5 timme. Som tur är har jag nära till jobbet så jag har ”bara” varit hemifrån i 12 timmar. Jag känner mig mest trött i benen och har ont i svanskotan. Vi går och står ganska mycket i jobbet vilket är bra men när det blir längre än vanligt märks det så klart. När jag står länge skär det i svanskotan sedan. Det brukar gå över så det är ingen fara.

Jag funderar ibland på hur det skulle vara att bo i en stad. I en stor stad där jag skulle behöva pendla, säg en timme, till jobbet. Det skulle ge ungefär 11 timmar hemifrån varje dag. Det skulle jag nog inte klara av. När hinner man då göra någonting annat än att jobba, laga middag, äta, diska och sova? Allt det där i livet som ger lite livskvalitet, som fritidsintressen och att träffa vänner. När gör man det? Helgerna är ju inte evighetslånga heller. 

Sen kan jag så klart lockas av andra saker i en stad. Närheten till affärer, restauranger och nöjen är något jag kan sakna ibland. Å andra sidan har man en anledning att upptäcka andra delar av världen då. En helg i en stad är också trevligt 🙂 


Göteborg i somras. 

En reaktion på ”Långdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.