Årets julkort

Ända sedan vi flyttade ihop hösten 2010 har vi skickat gemensamma julkort till familj och vänner. Såna traditionella som man får i brevlådan. Vi har också gjort egna, med ett eget foto varje år. Sånt som en del tycker är töntigt och andra gulligt, haha.

För mig är det en rolig tradition i alla fall, och idag har vi varit ute och fotat årets julkort. I år valde vi att fota nere vid vattnet här där vi bor och vi valde att hela familjen – jag, Fredrik och Baloo – skulle vara med på kortet. Och så fotade vi själva, med kamerans självutlösare.

Det var himla kul och vi lyckades få till ett bra kort som blir årets julkort. Vi lyckades också få till några kort som inte blev så lyckade. Vår hund är verkligen inte någon fotomodell om man säger så, haha. Här är tre mindre lyckade kort:

35julfoto-1

Min lilla familj ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.