Sista dagen 2016

Nyårsafton och vi gör typ ingenting idag. Mina planer blev lite omkullkastade efter ett samtal med min lillasyster. Inget allvarligt, vi bestämde oss för att handla tillsammans när hon slutar jobba klockan tre, istället för att jag skulle gå själv vid ett-tiden som jag hade tänkt först. Så jag har i princip bara fördrivit tiden medan jag väntar på att klockan ska slå tre.

Det blir så att hon är med oss heeela kvällen ikväll. Därför ska vi handla tillsammans. Hon har redan meddelat att hon mest troligt kommer att sova en stund på soffan innan tolvslaget, men hon kan ju vara trevligt sällskap ändå.

Det blåser storm ute och är någon plusgrad. Så knäppa vintrar vi har just nu. Förr (och då menar jag typ tio år sedan) var det mer regel än undantag att det var mellan 20 och 30 minusgrader till nyår. Nu verkar det snarare vara plusgrader som är regeln. Jag antar att det är klimatförändringarna som gör det. Såg SVT Nyheters årskrönika i veckan. 2016 är det varmaste året som hittills har blivit uppmätt. Det är deprimerande med tanke på alla konsekvenser som blir. Mer hoppfullt var ju dock att utsläppen planar ut, och alltså inte längre ökar. Hoppas att vi kan fortsätta bidra till den utvecklingen.

Men, nyår var det ju jag skulle skriva några ord om. Året har jag redan sammanfattat på olika vis. För mig personligen har det varit ett bra år, för världen i stort ett skitår. Vi hoppas på ett bättre 2017!

Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.