Min födelsedag i backspegeln

Idag är det den 12 januari, vilket faktiskt är min födelsedag. Idag blir jag hela 27 år gammal. Det känns faktiskt bra. Jag har länge tyckt att 27 är en snygg siffra, så jag mår inte dåligt över det. Idag är det ju en vanlig torsdag, vilket innebär att jag tänker gå och jobba som vanligt, och sedan får jag se om det kommer någon som vill fira mig ikväll. Mina föräldrar lär då dyka upp i alla fall.

Så här har mina födelsedagar varit de senaste tre åren:

tårta

2016 hade vi bara hunnit bo i huset i en dryg månad när jag fyllde år så det passade ganska bra att bjuda in hela släkten till kalas och husvisning på samma gång. Jag har inte skrivit något om själva kalaset, mer än att det var fullt upp och att jag äntligen fick beställa en kristallkrona. På födelsedagen satt jag och myste för mig själv i huset.

kök 5

2015 minns jag att vi firade födelsedagen i lägenheten vi hade innan vi flyttade hit. Det blev ett ganska stort kalas med både min familj och makens familj samtidigt. Efter en hektisk höst minns jag att jag inte alls var i form att styra upp något kalas. Som tur är blev det bra i alla fall och var riktigt trevligt. Det här skrev jag dagen efter, där man kan se hur sliten jag var.

2014 firade vi min födelsedag i den förra lägenheten vi bodde i innan huset. Jag hade önskat mig påslakan av min man (fast då var han min sambo) och visade upp dem i ett inlägg här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.