Onsdagsord

Tankar idag:

Onsdag kväll betyder att halva veckan har gått. Jag har legat helt däckad i soffan både måndag och tisdag kväll, men den här kvällen har jag känt mig lite piggare. Inte för att jag har fått så mycket mer gjort ikväll, hehe. Jo, jag har röjt köket som såg ut som ett bombnedslag, men annars inget.

Jag funderar faktiskt på att göra ett schema för mina vardagskvällar, så jag liksom utnyttjar dem. Ett av mina mål för det här året är att verkligen hitta tillbaka till någon form av fritidsintressen och då måste jag ju avsätta tid för dem. Jag är sämst på att prioritera mig själv, så ja, ett schema tror jag faktiskt är ett måste.

Då kickar schemat in under nästa vecka. Ska fila på det fram tills dess.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.