Hejdå vecka 4

Sista dagen på årets fjärde vecka. Känns helt sjukt att det bara är en månad sedan nyårsafton? Bara jag som känner så? Det känns som en hel evighet sedan. Den här veckan har jag unnat mig lite bloggledigt, som ni kanske har märkt. Jag har inte riktigt haft inspiration till att blogga. Men nu har jag vilat lite så jag har en massa idéer att dela med mig av.

Den här helgen har vi städat lite här hemma. Det har bara fått vara alldeles för länge nu, så det var skönt att få lite renare här hemma. Vi har sett på skidåkning och tittat på husfärger genom att köra runt och titta på andra hus i liknande färger som vi vill måla. Idag ska jag försöka räkna ut hur mycket färg vi behöver köpa så jag vet hur vi ligger till rent budgetmässigt.

Jag läste någonstans att det är kinesiskt nyår nu i helgen. Det kände jag på något vis igen mig i. Jag känner mig sällan ”nystartspeppad” runt nyårshelgen. Men i torsdags var det som om jag kände att jag var full av pepp och energi, så nu känns det som om jag kommer få en mer innehållsrik vardag. Mitt nyår börjar nu! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.