Sammanfattning av januari

Då har årets första månad passerat och jag tänkte ge mig på en liten sammanfattning av den.

Så här sammanfattar jag januari med 3 ord:

Utifrån mitt bloggarkiv: promenader, matlagning och födelsedag.

Det bästa som hände i januari:

Kanske att jag fyllde år då? Jag är inte så jätteförtjust i min födelsedag så men det är ju ändå lite speciellt.

Det sämsta som hände i januari:

Att vädret under sista veckorna var helt kasst. Plusgrader och töväder är ingenting som vi vill ha i januari. En högblank skridskobana istället för väg är heller ingenting vi vill ha.

En komisk händelse:

Komiskt och komiskt, men jag skulle hjälpa mina föräldrar att sätta ihop en möbel från IKEA förra veckan. Vi hann sätta ihop nästan allt när vi upptäckte flera stora djupa rispor i toppskivan. Det var bara att plocka ner den och försöka få tillbaka allt i kartongerna igen. Jag tror jag skulle kunna ta jobb som den som packar IKEAS platta paket nu..

Det här har jag funderat mycket på:

Med anledning av vädret har jag funderat mycket på klimatförändringarna. Jag tror att det är de som gör att vi har så oberäkneligt väder. Jag funderar mycket på hur jag ska kunna leva mer miljövänligt. Ibland känner jag pepp och tänker att jag ska bli mycket bättre på det. Ibland känns det hopplöst när jag hör hur andra människor resonerar. Särskilt människor med mycket makt. Men vi måste tro att vi kan vända det här tillsammans!

En reaktion på ”Sammanfattning av januari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.