Friday, I’m in love 

Fredag igen och här ligger jag och njuter av att bli ledig i några dagar. Efter jobbet idag tog jag bilen till vår gamla bostadsort, där maken fortfarande jobbar. Vi ska vara här i helgen har vi tänkt. 

Största anledningen är att vi ska umgås med några kompisar imorgon kväll. Vi ska också passa på att gå i några affärer  (jag har totalt byxpanik just nu) och så ska jag åka slalom för första gången sen… Kanske årskurs nio. Kan vara årskurs åtta. Om några helger ska vi på skidhelg med ett annat kompisgäng så jag måste repetera grunderna lite. 

Det känns med andra ord som om den här helgen kommer att gå fort. Hela februari kommer bara att springa förbi tror jag, med födelsedagar och så skidhelg då. Men det är väl inte det sämsta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.