Vilka överdelar ska finnas i (plus size)-garderoben?

Jag fortsätter mitt planerande av en ny garderob. För två veckor sedan visade jag upp vilka nederdelar som är basplaggen i en bra garderob. Idag fortsätter vi med överdelar.

En vit och en svart t-shirt

Har faktiskt inga bastoppar i svart eller vitt.. Här tänker jag mig att det är sådant som går att köpa billigt från H&M och i och med att det faktiskt är ett typiskt basplagg så kan det finnas i deras Sustainable-kollektion. Därmed är det bra (bättre) för miljön.

En vit och en svart skjorta

Äger jag inte heller och har aldrig gjort. Har svårt att tro att jag skulle trivas i det också. Kan skriva upp det längst ner på listan över saker som ska införskaffas.

Ett par randiga tröjor

Älskar randigt! Just nu har jag dock ingen som jag använder ute bland folk..

Ett par stickade tröjor

Älskar stickade tröjor också! Här tänkte jag kanske satsa lite pengar på att få en tröja med lite kvalitet. Har en tröja nu som helt tappat styrseln i ärmsluten.

En vit blus

Check! Har två till och med. En har jag fyndat på secondhand (och har nog ägts av en äldre dam men jag gillar den ändå) och den andra fyndade jag på Lindex rea nu i mellandagarna.

En svart klänning

Check! Har faktiskt fler än en, men den bästa kommer från H&M och är otroligt slitstark. Även det ett reafynd // mvh var student under en väldigt lång tid.

En ”showstopper”klänning

Showstopper vet jag inte, men jag har fleeera fina klänningar för olika tillfällen. Så här behöver jag inte lägga några pengar än på ett tag.

Två spagettilinnen

För vem vill ha bara ett? 🙂

3 koftor

Jag har ett gäng koftor men jag ska gå igenom dem och rensa bort de jag inte använder längre. Även här är jag villig att lägga lite pengar på bra kvalité.

Ett par collegetröjor

Check!

Vita och svarta linnen att bära under vissa plagg

Det här har jag redan, men jag ska gå igenom och se om jag behöver fler. Älskar H&Ms linnen, faktiskt, och de brukar gå att köpa från deras Sustainable-kollektion. Bättre för miljön som sagt.

4 reaktioner på ”Vilka överdelar ska finnas i (plus size)-garderoben?

  1. Men Ina vad du gör mig lycklig. Får man tro att jag på något litet ynkligt sätt varit en liten inspirationskälla till allt detta fantastiska tänk och intresse?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.