Hej vecka sju!

Så var helgen slut och den första arbetsdagen igång. Det funkar, som alltid. Det är inte lika god frukost, dock. Vi försöker återinföra mysiga helgfrukostar. Hembakt bröd, juice och kokta ägg är måsten på min lista över bra frukostar. Brödet på bilden är jag så nöjd med, en enklare sorts surdegsbröd. Ska göra en ny omgång i veckan. 

Måndag kväll innebär numera att jag  går och tränar. Idag var tredje måndagen på ett gympapass. Det är så skönt och jättebra för min rygg. Dessutom tycker jag att det är jätteroligt. Det jag saknar absolut mest från Östersund är Friskis och Svettis. Tur att det finns ett substitut här en gång i veckan i alla fall. 

Nu ska jag försöka varva ner så att det går lättare att sova sen. Hoppas du har haft en bra start på veckan! 

En reaktion på ”Hej vecka sju!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.