Vackra dagar

Krispig kyla och härligt solsken är vad vi har haft de senaste dagarna. Vintern när den är som bäst. Solen skiner när jag går hem från jobbet, det känns helt underbart.


Har en tråkig matlagningsvecka i veckan. Hade noll inspiration i söndags så jag köpte en liter fil att ha till lunch på jobbet. Igår gjorde jag Bolognese på svarta linser som fick bli middag även idag och imorgon gör jag en kycklinggryta som räcker till middag på torsdag också. Sen åker vi bort så det blir inte mycket matlagning ändå. Ifall någon undrar 😉

Annars då? Har börjat se Downton Abbey på Netflix och jag älskar det! En helt fantastisk serie! Har till och med börjat spåna på lektionsupplägg runt serien, haha. Trodde inte att den skulle vara så bra som den är.

Nu ska jag klia min hund på magen och fika framför ovan nämnda tv-serie. Trevlig kväll! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.