Travelling to.. Östersund 

Nu är det vecka 8, nästa vecka har nummer 9 och veckan efter det är det vecka 10. Vecka 10 betyder sportlov när man bor i norra Sverige. Jag är ju alltid ledig på loven men i år har min man tagit ut semester så vi ska vara lediga tillsammans! En sak vi ska göra då är: besöka Östersund!

Baloo med Frösön i bakgrunden. 2011, tror jag. 

Det är inte så jätteexotiskt, vi har ju till och med bott där, men jag älskar staden och när man bor som vi gör är det kul att besöka en stad ibland. Fördelen med att känna till en stad väl är att vi vet precis vad vi vill göra. Här kommer min lista på saker att göra:

Träna på Friskis och Svettis 

Alltså, om ni visste vad mycket jag saknar att träna på F&S i Östersund. Älskade känslan av att duga som man är. Gemenskapen liksom. Så känns det tyvärr inte på vårt lilla gym här där jag bor. Så, att gå på Jympa står typ högst på listan. 

Äta på Max Hamburgare

Hamburgerkedjan finns väl på fler ställen i vårt land så det är inget specifikt för Östersund. Det finns dock inte på min lilla hemort. Hursomhelst så har jag haft cravings efter deras hamburgare sen i december så det måste bli ett besök där.

Äta pizza på Via Grande

Jag hävdar att de har världens godaste pizzor. Enough said. 

Promenera runt Lillsjön och längs Storsjön. 

Fina promenadstråk. Lillsjön hittade vi åt ungefär en månad innan vi flyttade från stan. 

Shoppa

Jag ska inte shoppa några mängder men att ha tillgång till en massa olika affärer och att kunna prova de kläder man är intresserad av känns lyxigt. Jag har fortfarande stor byxkris, till exempel. 

Hitta några nya favoriter

Även om vi känner till staden väl hade det varit kul att prova något nytt. Vi får se vad det blir, om det blir något. 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.