Shopping 

Jag åkte till Östersund med en lång lista på saker jag behöver till min garderob. Listan är numera halverad.

På H&M hittade jag två linnen (ett svart och ett vitt), en randig långärmad tröja och en svart bastopp med kort ärm. Alla plagg är märkta med H&Ms egen märkning Conscious och består till 97% av ekologisk bomull. Det är ju ingen GOTS-märkning men ett steg åt rätt håll.

Jag köpte två par svarta tights på Cubus. De kallar just den här sorten för Second Skin, vilket stämmer, och jag tycker att de är bra att ha under vardagsklänningar på vintern. De här var också märkta med en egen hållbarhetsmärkning. Jag köpte också ett par svarta Jogger Jeans på KappAhl. De hade en skylt där man kunde läsa om ”mer hållbara jeans” så jag hoppas att det gäller även dessa. På Gina Tricot hittade jag ett par sköna mysbyxor som var ett okej val ur miljösynpunkt.

Där någonstans hejdade jag mig för att inte göra slut på alla mina pengar. Halvvägs till en okej basgarderob alltså! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.