Lästa böcker 2016-2017

Jag vet att regeringen tycker att höstlovet ska vara vårt officiella läslov, men för mig personligen har jag mest tid att läsa böcker under sportlovet. Därför tänker jag räkna mitt läsandeår från vecka 10 till vecka 10. Förra året började jag läsa böcker igen, så smått, och här är en lista på de böcker som jag vet att jag har läst under föregående år:

Bjärbo, Lisa (2015) Djupa Ro
Dillon, Lucy (2009) Ensamma hjärtan och hemlösa hundar
Haag, Martina (2015) Det är något som inte stämmer
Rudberg, Denise (2010) Ett litet snedsprång
Rudberg, Denise (2011) Två gånger är en vana
Sarenbrant, Sofie (2014) Visning pågår
Sarenbrant, Sofie (2015) Avdelning 73
Schulman, Ninni (2015) Vår egen lilla hemlighet
Wickham, Madeleine (Sophie Kinsella) (2000) Cocktails för tre

Dessutom har jag läst om ett gäng personliga favoriter. Men, 9 helt nya böcker. Av det jag har läst ÄLSKADE jag både Ninni Schulman och Sofie Sarenbrant och känner lite lycka för att jag har hittat två bra författare där jag inte har läst allt. Martina Haags bok kröp också under skinnet på mig, även om storyn i sig kanske är ganska platt. Målet för nästa år blir att komma upp i 12 lästa böcker. En bok i månaden ska väl inte vara omöjligt?

4 reaktioner på ”Lästa böcker 2016-2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.